gofrendly-background

Nybörjare i padel i Lund

Lund

Kategori

Sport

Plats

Lund

Om gruppen

Är du nybörjare i padel och vill spela med andra nybörjare och utveckla ditt spel och träffa nya vänner? Bor du dessutom i Lund? Gå med i denna grupp och hitta din nya padelpartner

Mer info

17 medlemmar

För åldrarna 18-100

Gofrendly Grupper

Sökresultat (56)
Tjejer som åker skidor!

Tjejer som åker skidor!

Det här den stora gruppen för tjejer som åker skidor eller snowboard. Här kommer du att hitta nya vänner, tips från likasinnade och sällskap i backen.

En svensk klassiker

En svensk klassiker

Planerar du också att göra En svensk klassiker under 2022 eller 2023? Häng på den här gruppen med tjejer som har samma planer och peppa varandra att uppnå era mål.

Basket i Stockholm

Basket i Stockholm

I den här gruppen drar ett salas ett gäng tjejer kring intresset för basket och vill sätta ihop ett lag. Bor du i Stockholm och vill ta upp spelet igen? Eller är du kanske redan igång? Gå med!

Vågsurfning

Vågsurfning

Ge dig ut och fånga vågorna med tjejerna i den gruppen. Nya vänner och äventyr på ett och samma ställe. Happy surfing!

Klättring i Stockholm

Klättring i Stockholm

Om du i klättrar och bor i Stockholm så är det här den rätta gruppen för dig om du vill hitta nya kompisar att klättra med. Utmana dig själv både mentalt, fysiskt och socialt :-)

Havssimning i Malmö

Havssimning i Malmö

Följ med det här gänget med tjejer i Malmö och simma i havet. Ett utmärkt tillfälle att njuta av våra svenska vatten och få träning och sällskap på köpet.

Badminton i Stockholm

Badminton i Stockholm

Detta är gruppen för dig som vill träffa ny vänner att spela badminton med. Dra ihop ett gäng och kör en turnering eller hitta din nya badminton-BFF

Tjejer som åker MC

Tjejer som åker MC

Gruppen för tjejer som åker motorcykel 🏍

Löpning i Stockholm

Löpning i Stockholm

Gillar du att springa och bor i Stockholm? Gå med i denna grupp och få nya kompisar att springa med, få tips på träningspass och en massa inspiration att få din löpning till nästa nivå.