gofrendly-background

Padel i Karlstad đŸŽŸ

Karlstad

Kategori

Sport

Plats

Karlstad

Om gruppen

Om du bor i Karlstad och vill ha nya personer att spela padel med ska du gÄ med i denna grupp. Den perfekta kombinationen av nya mÀnniskor att hÀnga med och att samtidigt slipa ditt padelspel

Mer info

10 medlemmar

För Äldrarna 18-100

Gofrendly Grupper

Sökresultat (56)
Tjejer som Ă„ker skidor!

Tjejer som Ă„ker skidor!

Det hÀr den stora gruppen för tjejer som Äker skidor eller snowboard. HÀr kommer du att hitta nya vÀnner, tips frÄn likasinnade och sÀllskap i backen.

En svensk klassiker

En svensk klassiker

Planerar du ocksÄ att göra En svensk klassiker under 2022 eller 2023? HÀng pÄ den hÀr gruppen med tjejer som har samma planer och peppa varandra att uppnÄ era mÄl.

Basket i Stockholm

Basket i Stockholm

I den hÀr gruppen drar ett salas ett gÀng tjejer kring intresset för basket och vill sÀtta ihop ett lag. Bor du i Stockholm och vill ta upp spelet igen? Eller Àr du kanske redan igÄng? GÄ med!

VĂ„gsurfning

VĂ„gsurfning

Ge dig ut och fÄnga vÄgorna med tjejerna i den gruppen. Nya vÀnner och Àventyr pÄ ett och samma stÀlle. Happy surfing!

KlÀttring i Stockholm

KlÀttring i Stockholm

Om du i klÀttrar och bor i Stockholm sÄ Àr det hÀr den rÀtta gruppen för dig om du vill hitta nya kompisar att klÀttra med. Utmana dig sjÀlv bÄde mentalt, fysiskt och socialt :-)

Havssimning i Malmö

Havssimning i Malmö

Följ med det hÀr gÀnget med tjejer i Malmö och simma i havet. Ett utmÀrkt tillfÀlle att njuta av vÄra svenska vatten och fÄ trÀning och sÀllskap pÄ köpet.

Badminton i Stockholm

Badminton i Stockholm

Detta Àr gruppen för dig som vill trÀffa ny vÀnner att spela badminton med. Dra ihop ett gÀng och kör en turnering eller hitta din nya badminton-BFF

Tjejer som Ă„ker MC

Tjejer som Ă„ker MC

Gruppen för tjejer som Ă„ker motorcykel 🏍

Löpning i Stockholm

Löpning i Stockholm

Gillar du att springa och bor i Stockholm? GÄ med i denna grupp och fÄ nya kompisar att springa med, fÄ tips pÄ trÀningspass och en massa inspiration att fÄ din löpning till nÀsta nivÄ.